Mitt Liv

Del 1
Nu ska jag berätta om mitt liv.
Jag föddes en hemsk vinter dag den 4 januari 1978.
Min syster tyckte att jag skulle heta Björn och så vart det.
Jag är född och uppvuxen på landet så jag vet hur det är. Jag minns att mitt liv har varit rätt bra förutom  några små saker.
Jag kom ihåg som 5 åring satte jag in min fot i min mammas cykelhjul när vi var ute och cyklade.
Och så har jag åkt bil när jag var lite, när jag och min syster lekte i mammas bil och den började rulla ner för backen och syster hoppade ut genom fönstret. Men som tur var så svängde bilen och stälde sig på tre hjul över ett diket.
Min skolgång har väl varit så där jag blev mobbad för att jag var lite anurlunda men det är det jag alltid har sakt mobbare måste ha en form av störning men men.
Som jag sakt tigigare så tycker jag det är konstikt att både killar och tjejer mobbar dom som är lite annurlunda, jag kan förstå att killar gör det.........
 
Fortsättning Följer..........
 
Del 2

Min skol gån har inte varit lätt men jag vänjede mig rätt fort men först kanske jag sska berätta lite om från början. När jag gick på dagis så var det heelt okey, när jag var 5 år så låg jag på sjukhuset för att operera bort en storklump i halsen jag hade roligt den tiden då min bror besökte mig ofta.  När jag började 1an så var det helt okey. 2an va bra hände inte så mycke.  3an så vet jag inte så mycke men det rullade på som vanligt. 4an tror jag det var det kom nya klasskompisar. Det var då helvetet började. 5-6 var det nästan att jag skulle skita i att gå till skolan men jag troklade mig igenom det, det blev inte bättre när vi fick ny lärare. Det var nog det värsat läs året jag varit med om. En fröken som inte bryr sig om mobbing. Hon var så respect lös  så man nästan spyde varje morgon. En dag så var det en klasskompis som hade godis i sin bänk och det var helt okey fröken bara nickade när jag sa att  han hade det och fortsatte att undervisa lektionen. En dag var det så att jag hade lite godis i bänken och då kan jag säga att det vart liv i luckan. Det vart kvarsittning och förhör 3 gånger och det ända hon frågade var varför jag hade godis i bänken.
-jag vet inte vad jag skulle svara men jag sa att det var ju en annan som hade det , men han fick det eller. Hon bara håna de mig. 
 Men jag kan säga att do skulle få sota för gammal ost men det tar vi nästa gång...
 
Fortsättning Följer..........
 
 
Del 3