Hockeyresa 26-27/10

I helgen var jag på hockey i Gävle och såg på Brynäs - Leksand. Inför en fullsatt arena fick man se ett segt Brynäs och leksand tog ledningen men Brynäs kvitterade tidigt. I andra var det lite bättre från Brynäs sida, men leksand tar åter igen ledningen. Men så får leksand ett matchstraff och 5 minuter power play för Brynäs som dom utnyttjade på bästa sätt och gör rättvist 2-2. Det var 2-2 efter full tid och förlängning och straffar fick avgöra . Emil Molin avgör och Brynäs vinner och tar 2 poäng.

På kvällen var vi på Harrys och fick se Växjö köra över Linköping. Linköping leder matchen med 2-0 men tappar igen och Växjö gör 3 mål på mindre än 2 minuter. Otroligt skönt får hoppas att det forsätter